Uniview Storm
Unilux Zero Classic
Unilux Moisture Resistant Blind

Inspiratie en ontwerp - Waterafstotende raambekleding

Neem rustig de tijd om door onze online ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invullingen onze klanten hebben gegeven aan de waterafstotende raambekleding. Bent u op zoek naar waterafstotende raambekleding in natureltinten of juist met een design uitstraling en afgewerkt met een leuke contrasterende bies? Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen of hulp nodig heeft +31 (0)165 87 00 99.

Maak iets moois van uw zolderruimte!

Haal meer uit uw overloop of zolderruimte met Velux dakraambekleding van raambekledingdirekt. Multifunctionele jaloezieën met volledige verduistering en indien gewenst waterafstotend. "Affordable blinds with a splash of luxury".

Wij bieden een uitgebreid assortiment producten voor iedere smaak en stijl - U kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp of assistentie bij het maken van uw keuze.

Het is uw huis, uw creatie! - wij hebben voor uw de ultieme waterafstotende raambekleding, afgeleverd bij u thuis!

Paneelgordijnen voor ramen of als kamerafscheiding

Paneelgordijnen zijn in essentie eigenlijk de bredere en grotere versie van lamellen. Evenals lamellen worden paneelgordijnen vervaardigd van polyester materialen, welke perfect geschikt zijn voor ruimtes waar veel menselijk verkeer is. Kies voor paneelgordijnen, net even iets anders! Verkrijgbaar in mooie heldere contrasterende kleuren of natureltinten, alles is mogelijk tegen betaalbare prijzen!

Makkelijk reinigbare Lamellen

Lamellen zijn perfect geschikt voor grote tuindeuren - maar hierdoor komen ze ook veel in contact met menselijk verkeer, door het vaak en veelvuldig passeren van mensen en/of dieren. Hier heeft Raambekledingdirekt een geschikte oplossing voor, waterafstotende stoffen lamellen. U kunt kiezen voor een harde PVC of polyester materiaal, speciaal ontworpen om eenvoudig te kunnen reinigen. Gemakkelijk vuil afnemen met een natte doek, dat is eenvoudige luxe en functionaliteit waar iedereen wat aan heeft.  

Verduisterend en Waterafstotend - dubbele functionaliteit voor één prijs

Wanneer u een stof kiest voor uw raambekleding, kunt u aan het symbool zien of deze waterafstotend is, zodat u weet of deze geschikt is voor vochtige ruimten. Een aantal van onze waterafstotende stoffen zijn tevens verduisterend - twee functionaliteiten voor de prijs van één!

De “Luxury Collectie” van raambekledingdirekt is het neusje van de zalm en is een sieraad voor ieder raam of deur. Deze stoffencollectie biedt u luxe waterafstotende stoffen, welke u zelf kunt aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld door het toevoegen van accesoires, of het gebruiken van contrasterende kleuren passend bij uw woonruimte. Kies uit onze waterafstotende selectie stoffen  - aluminium jalouzieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, tijdelijke blinds of dakraam bekleding. Bij ons vindt u de juiste bouwstenen voor het samenstellen van uw droom raambekleding - Add a splash of luxury.


Het is uw huis, uw creatie – Raambekledingdirekt.

Waterafstotende Raambekleding uit Engeland

In bepaalde ruimtes in huis is het noodzakelijk te kiezen voor raambekleding, die niet snel vies wordt of verkleurt, zelfs niet na minimaal contact met vuil of water. De perfecte keuze is dan waterafstotende raambekleding, uitermate geschikt voor badkamer, keuken, douche ruimte, zwembad en/of natte ruimte. We moeten niet vergeten dat deze raambekleding veelvuldiger in contact komt met water - en rolgordijnen voor kinderen of lamellen die veel met dieren in contact komen ook vaker reiniging moet plaatsvinden, zonder dat de stof beschadigd wordt.

Waterproof of waterafstotende raambekleding werd in het verleden meestal gemaakt van dikkere materialen waaronder PVC, met niet zo'n mooie uitstraling. Deze dagen zijn voorbij, veel van de door ons geselecteerde waterafstotende materialen zijn gracieus en worden vaak gebruikt in ruimten die helemaal niet vochtig of nat zijn. Kijk bij onze Omniview collectie voor verduisterende, in-between of waterafstotende stoffen.

Waterafstotende raambekleding op maat gemaakt

Rolgordijnen met een veersysteem zijn eenvoudig in gebruik, kenmerkend door het gemakkelijk ophalen van het gordijn. Polyester houdende stoffen, met o.a. de eigenschappen waterafstotend, verduisterend, semi-transparante omniview en bovenal niet te vergeten zeer decoratief en functioneel.  

Waterafstotende Vouwgordijnen

Naast een perfecte vouw en mooie stoffen, heeft een vouwgordijnen nog meer te bieden, bijvoorbeeld het volledig wegnemen van het licht. Kies een mooie Omniview stof, waarbij u de keuze heeft uit een 3-tal mogelijkheden wat betreft transparantie en eventueel de mogelijkheid het vouwgordijn in een vochtige ruimte te gebruiken. Sophiticated en functioneel.

Aluminium jalouzieën

Neem 25 mm polar white aluminium jalouzieën, hang ze in een klassieke witte badkamer en u heeft een hemelse creatie hangen. Eenvoudig, chic en strak en daarnaast nog eens goed schoon te houden.

Tijdelijke Blinds

Onze tijdelijke blinds worden gemaakt van hoogwaardig PVC, welke tevens bestand zijn tegen een vochtige omgeving - Vergeet niet dat het hierbij gaat om tijdelijke raambekleding en dat ze niet de levensduur hebben van normale raambekleding. De tijdelijke blinds zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing, waarbij u moet wachten op uw nieuwe raambekleding.

Velux waterafstotende dakraam bekleding een goedkoop alternatief!

Het installeren van waterafstotende dakraambekleding is erg eenvoudig. Stel u ideale dakraambekleding samen met een waterafstotende stof en plaats het eenvoudig op uw dakraam. Het maakt niet uit of u een Velux, Fakro of Rooflite raam heeft, want voor ieder type dakraam hebben wij een installatiekit. Met de bijgeleverde aluminium geleide rails en waterafstotende stof is uw dakraam bekleding direct gereed voor gebruik.