Pure Luxe

Creëer de gewenste sfeer, door te kiezen voor de juiste raambekleding. Voeg flair en klasse toe aan uw rol-, paneel- of vouwgordijn, creëer iets anders dan anders. Een chique uitstraling door op maat gemaakte jaloezieën, paneelgordijnen of Velux dakraambekleding. Combineer elegante stoffen met bijvoorbeeld leder, hout of magnetic Daisies. Op maat gemaakte raambekleding tegen betaalbare prijzen.

indulgent
why4

Details

Het verschil zit in de details. Raambekledingdirect zorgt in ieder opzicht voor een perfecte afwerking van op maat gemaakte raambekleding en daarnaast net dat beetje extra. Je kunt het zo gek niet bedenken, van gemakkelijk reinigbare stoffen tot kindveilige bedieningsmogelijkheden. Wij zorgen voor de “finishing touch”, zodat u zich kunt concentreren op het eindresultaat. “Create, Customise and cherish your made to measure blinds.”

detailing
why2

Eenvoudig installeren

Volg onze eenvoudige installatie instructie, voor het gemakkelijk monteren van uw raambekleding. Download de gewenste installatie handleiding, u wordt stap voor stap door de montage heen geloodst. Bel onze servicelijn voor hulp en/of vragen over het installeren van uw raambekleding. Ontworpen met de eenvoud van installeren in gedachte.

install
why1

Op maat gemaakt

Raambekledingdirekt heeft al ruim 30 jaar vakkennis in huis, daardoor weten wij als geen ander het verschil tussen een goed product en een fantastisch product. Onze raambekleding mag niet worden verward met een standaard product van de plank, welke u in iedere bouwmarkt kunt aanschaffen. Maak uw unieke raambekleding op maat door er uw eigen stempel op te drukken, dit kunt u o.a. doen door het toevoegen van leuke accessoires. Ontwerp uw eigen raambekleding met een luxe uitstraling!

customised
why3

Stijl

Het is uw huis – uw creatie. Kies uit onze zorgvuldig geselecteerde stoffen en fantastische afwerkingsmogelijkheden, waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 100 verschillende combinatie’s, als aanvulling op uw huis. Kies de juiste stof die past bij uw woonruimte of kantoor bijv. verduisterend, semi-transparant of eenzijdig bedrukte stoffen. Creëer iets unieks, onderscheidend van de rest. Privacy met klasse!

style
why5