Vertical Blinds Bella Kiwi
Vertical Blinds Close-up

Inspiratie - Lamellen direct bij u thuis afgeleverd!

Neem de tijd om rustig door onze ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invulling onze klanten hebben gegeven aan alle soorten lamellen. Bent u op zoek naar lamellen in een mooie stof of juist een leuke print? Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – door het toevoegen van accessoires maakt u het spannender. U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen of hulp nodig heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.

Lamellen zijn weer helemaal in!

Lamellen zijn weer trendsetting, met name door het eenvoudige gebruik en makkelijke onderhoud. Niet alleen effe kleuren maar ook leuke patronen zijn beschikbaar in onze collectie. Lamellen betekend niet langer saai en plastic, maar spannend en mooi door de strakke uitstraling. Met alle omstandigheden is rekening gehouden, met name de look en feeling en afwerking spelen een belangrijke, bijvoorbeeld kettingloze afwerking aan de onderzijde. De ketting wordt dan vervangen door een gewichtje.

Lamellen - Op maat gemaakt

Stijlvolle en functionele verduisterende lamellen uitermate geschikt voor grote, brede ramen. Afhankelijk van de bestaande inrichting in uw woonkamer kunt u kiezen voor een contrasterende kleur of stof.

Let op, donkere kleuren trekken warmte aan, mocht u toch voor donker kiezen, overweeg dan een zonwerende stof, zodat u minimale warmte binnen krijgt. Denk een stap vooruit, beheers het licht – hou de warmte buiten.

Hoe reinig ik mijn lamellen?

Drukke werkomgeving of ruimte waar veel stof ronddwarreld? Vieze kindervingers? De vraag is, hoe maak ik dan mijn lamellen schoon? Wanneer u zich dat afvraagt na het bestellen van uw lamellen, is het mostert na de maaltijd.

Weet u in welke ruimte de lamellen komen te hangen en of er veel stof is of er juist kleine kinderen rondlopen met vieze vingers, dan kunt u eenvoudig het materiaal hierop uitkiezen. Raambekledingdirekt heeft een collectie met eenvoudig te reinigen stoffen, dit kunt u zien aan het afgebeelde icoon bij de stof.

De Essentials Lamellen Collectie - Lage prijzen

De Essentials Lamellen Collectie – is de basiscollectie lamellen met een ruime selectie kleuren en accessoires. De Essentials collectie heeft een identieke kwaliteit als de luxery collectie, het enige verschil is dat u bij de luxury collectie een ruimere keuze heeft in kleuren en accessoires. De lamellen zijn in geen geval te vergelijken met goedkope lamellen, die u overal kunt verkrijgen.


Installatie is gemakkelijk en eenvoudig – Uitgelegd in een stap voor stap instructie, terug te vinden op de website.

De Luxury Collectie - Lamellen van Raambekledingdirekt

Deze luxueuze collectie biedt in vele opzichten meer dan de basis collectie en staat zonder twijfel fantastisch in iedere ruimte van uw huis. Lamellen geven u de keuze het licht volledig binnen of buiten te laten. Open of dicht geeft gelijk een andere look en feeling, hier kun je dus ook mee spelen. Daarnaast zijn lamellen praktisch in onderhoud en nemen weinig plaats in beslag.


Zoals u kunt zien, wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl! U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen of hulp nodig heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.


"Het is uw huis, uw creatie!"