Roller Blind Braid

Verduisterend rolgordijn voor slaapkamer in lola met 'uber band' en koordverzwaarders

Roller Blind Splash Tango
Roller Blinds Blush
Roller Blinds Noir

Inspiratie - Rolgordijnen op maat gemaakt

Neem de tijd om rustig inspiratie op te doen in onze online showroom, zodat u kunt zien hoe onze klanten gebruik hebben gemaakt van onze design stoffen om een maximaal effect te bereiken. Bent u op zoek naar eigentijdse rolgordijnen met een klassieke uitstraling of toch met een actuele trendy kleur? Raambekledingdirect heeft voor ieder wat wils – daarnaast kunt u er volledig uw eigen creatie van maken.

Essentials Rolgordijnen Collectie - Betaalbare prijzen

De Essentials collectie rolgordijnen – is het uitgangspunt voor het standaard rolgordijn, deze bieden wij aan in speciaal geselecteerde kleuren met daarbij diverse accessoires, ze geven een klassieke touch geschikt voor ieder huis en/of kantoor. Niet te verwarren met de “goedkope rolgordijnen”.

De kwaliteit van ons Essential rolgordijn is identiek aan onze andere collecties, dezelfde stoffen en materialen worden gebruikt, het enige verschil is de lagere prijs, doordat er minder mogelijk is ten aanzien van accessoires en opties.
Een uitgebreide stap voor stap instructies zijn bijgeleverd. Dezelfde kwaliteit – lagere prijs.

Houdt u er rekening mee dat het voor onze standaard rolgordijnen niet mogelijk is opties of accessoires toe te voegen. Bestel onze Raambekledingdirekt Luxe Rolgordijnen indien u accessoires wenst toe te voegen!

Luxury Rolgordijnen Collectie - op maat gemaakt

De Raambekledingdirekt Luxe Rolgordijnen collectie omvat een uitgebreide collectie stoffen die ieder raam of deur in uw huis zal sieren. Rolgordijnen bieden u veelzijdigheid, maar ook eenvoud in gebruik voor ieder raam in uw huis, creëer de sfeer die u wenst, door het eenvoudigweg gebruiken van accentkleuren om op te vallen.

Verduisterend, zonwerend, lichtdoorlatend of transparant - wij hebben alles in huis om de juiste keuze te maken.

"Het is uw huis – uw creatie!"

Rolgordijnen - Afwerking en Accessoires

Strak


Op zoek naar design rolgordijnen in subtiele tinten of juist een gedurfde print? voor in uw huiskamer zonder al teveel gedoe? Dan biedt Raambekledingdirekt wat u zoekt!

De Luxury rolgordijnen serie is precies wat u zoekt – kies de hoogte en breedte, dat is het – en laat het toesturen.

Deze serie is uitermate geschikt als badkamerrolgordijn in combinatie met een waterafstotend materiaal. Of perfect geschikt voor bevestiging aan uw (achter)deur.

Afwerking onderzijde

Band


Al onze raambekleding is met de hand genaaid – niet gelijmd – maar professioneel vervaardigd in Engeland. Band is een eenvoudige manier om uw eigen smaak toe te voegen aan de raambekleding, de band wordt bevestigd aan de onderzijde van het rolgordijn – naadloze perfectie in een handgemaakt design rolgordijn. luxe en exclusiviteit in een op maat gemaakt rolgordijn.

Dubbele band

Evenals onze enkelvoudige band, kan het rolgordijn ook worden afgewerkt met een dubbele band aan de onderzijde van het rolgordijn, net boven de onderlat, 2 verschillende soorten band, 2 dezelfde, 2 contrasterende – het is uw keuze. De banden zijn vervaardigd van katoen, polyester of leer. Naadloze perfectie met een handgemaakt rolgordijn van raambekledingdirekt.

Combineren van verschillende stoffen

Contrast bies


Kies een van de prachtige rolgordijnen uit de collectie van raambekledingdirekt en werk het af met een contrasterende Bies. Zie het als het maatpak onder de rolgordijnen, binnen de raambekledingwereld. Kies een mooie stof en werk het af met een levendige contrasterende kleur, eventueel passend bij een van de kleuren uit uw woonruimte. Of misschien toch liever een natuurlijke tint als afwerking voor uw rolgordijn. U kunt kiezen uit 2 maten biezen. Dit geeft een bijzonder mooi effect bij rolgordijnen met een print, het geeft een evenwichtig contrast/afwerking – zie foto rolgordijn keuken als voorbeeld.

300mm contrast bies

Kies een van de prachtige rolgordijnen uit de collectie van raambekledingdirekt en laat het afwerken met een bredere 300mm contrasterende bies. Neem een mooie stof en werk het af met een levendige contrasterende kleur, welke u eventueel kunt combineren met een bijpassende kleur uit een van uw woonruimtes. Of misschien een subtiele natuurlijke tint als perfecte afwerking voor uw rolgordijn.

Scalloped edges poles and finials

Schulpranden


Kies voor leuke schulprand, mogelijk in diverse maten en vormen, combineer deze met een roede en/of roede-afwerking en u heeft een echte eye-catcher.

Traditionele en trendy vormen, met de hand afgewerkte schulpranden geven een mooi eindresultaat.

Pure Luxe - Uw Rolgordijn afwerken met houten Baleinen

Vermont – Houten balein


Evenals onze constrast biezen, kunt u ook kiezen voor een combinatie met houten baleinen. Diepe houtnerf, metallic look of zelfs drijfhout uit de zee zijn als afwerking mogelijk. Werk het gordijn af met pure luxe, voeg extra gewicht en functionaliteit toe. Net dat beetje extra voor een mooi ogend rolgordijn, "het is uw huis, uw creatie!"


Vermont Orient baleinen


Vermont Orient is een fantastische afwerking aan de onderzijde van uw rolgordijn. 3 baleinen van Vermont Lindehout worden onder aan het rolgordijn geplaatst, waarbij de onderste balein een breedte heeft van 50 mm en de twee opvolgende baleinen een breedte van 25mm hebben. Maak uw keuze uit een kleur passend bij de gekozen stof of juist een contrastkleur voor een opvallen effect. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een diepe houtnerf voor een perfecte afwerking en exclusieve uitstraling van uw rolgordijn. “Add that splash of luxery” met Raambekledingdirekt.

Aluminium onderlat

Unishade

Voeg een robuuste finishing touch toe aan uw rolgordijn, door het af te werken met een unishade aluminium onderlat. Deze onderlat heeft evenals de baleinen het voordeel van meer gewicht aan de onderzijde, zeker efficiënt wanneer u het raam open heeft staan.

Goede kwaliteit, echt aluminium – “Make your blind your own and add that splash of luxury”

Raambekledingdirekt biedt zeker voor ieder wat wils – in iedere gewenste stijl. U kunt altijd contact met ons opnemen voor assistentie bij het maken van uw keuze op telefoonnummer +31 (0)165 87 00 99.

Het is uw huis, uw creatie – kijk voor ideeën op VTWonen design rolgordijnen, direct bij u thuis afgeleverd!

Maximale breedte rolgordijn

Bij ons is het mogelijk tot 3 meter brede rolgordijnen te bestellen. Het enige waar u rekening mee dient te houden is de hoogte van het gordijn. De maximale stofbreedte bedraagt 1800 tot 2000 mm. Wanneer u een rolgordijn besteld, breder dan genoemde afmetingen, zal de stof automatisch gedraaid worden, zodat de gewenste afmeting geleverd kan worden. Wanneer de stof gedraaid wordt en de gewenste hoogte groter is dan 1800 of 2000 mm (afhankelijk van de stofbreedte) wordt er een lasnaad in het doek geplaatst. De stof wordt op een perfecte manier, bijna onzichtbaar aan elkaar gemaakt.