Roof Blinds

Inspiratie - Dakraambekleding op maat voor Velux Dakraamen

Neem de tijd om rustig door onze ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invulling onze klanten hebben gegeven aan hun ideale dakraambekleding. Bent u op zoek naar de ultieme Velux rolgordijnen in een fancy kleur of juist een naturel tint? Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – door het toevoegen van accessoires maakt u het nog leuker en aparter. U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.

De Essentials Collectie - speciaal voor dakramen

De Essentials Collectie

Bent u op zoek naar een goedkope oplossing voor uw Velux dakraam zonder gedoe? De Essentials collectie biedt precies wat u nodig heeft – kies de hoogte, breedte en dat is het – verzend vervolgens uw bestelling.

De Luxury Collectie voor Velux dakramen - Ontwerp en maak op maat!

De Luxury Collectie

Voor een maximaal verduisterend effect kunt u kiezen voor de Luxury Collectie, ideaal geschikt voor zolderkamers, te herkennen aan het icoontje “verduisterend”. Kiest u voor een donkere kleur, hou er dan rekening mee, dat deze kleur ook meer warmte aantrekt. Het is dan een goede oplossing voor een zonwerende stof te kiezen, deze heeft een aluminium laag aan de raamzijde, waardoor de zon wordt afgekaatst en de warmte buiten blijft.

Alle grote Merken Dakramen zijn vertegenwoordigd!

Uiteraard kunt u uw dakraambekleding bestellen voor alle grote merken op het gebied van dakramen bijv. Fakro, Rooflite, Keylite en Velux. Via het bestelsysteem kunt u uw type/merk dakraam selecteren.


Raambekledingdirect – "Het is uw huis, uw creatie!"