Op maat gemaakte design vouwgordijnen tegen betaalbare prijzen

Vouwgordijnen van raambekledingdirekt zijn de perfecte keuze wanneer u luxe wenst uit te stralen. Bent u op zoek naar een speciaal vouwgordijn met of zonder vouwlijnen? Met een gedurfde print of juist een subtiele natureltint, wij geven u de tools voor het samenstellen van het perfecte vouwgordijn, kijk naar onze online gordijnen!

Zorgvuldig geselecteerde materialen en accessoires van hoge kwaliteit, voor minder doen wij het niet! Uw eigen stempel drukken op uw woonruimte, zonder de ruimte volledig op te knappen? - Neem vouwgordijnen op maat, keuze uit vele kleuren en accessoires. Eenvoudig samen te stellen, snel bestellen en gemakkelijk te installeren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor verschillende stofeigenschappen te kiezen, bijvoorbeeld verduisterende vouwgordijnen, ideaal voor een slaapkamer of dakramen velux of een ander merk dakvenster.

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Ontwerp uw eigen vouwgordijnen

Kies uw stijl, maten, stof en voeg uw eigen stempel toe. De vouwgordijnen worden met zorg en liefde gemaakt, waarbij u een ruime keuze heeft uit stofsoorten met en zonder patroon. Verder heeft u de mogelijkheid diverse accessoires toe te voegen, bijvoorbeeld band, bies of houtafwerking, mooi passend bij de kleuren van uw woonruimte. Stel uw eigen vouwgordijn samen, precies zoals u dat wenst, binnen uw eigen budget.

Raambekledingdirekt biedt een unieke tool om anders dan andere vouwgordijnen samen te stellen. De gebruikte materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen voor o.a. kinderen. Het verschil zit in de details, functionaliteit en decoratieve ontwerpen - Design vouwgordijnen op maat gemaakt!

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!