Roman Blinds
Roman Blinds Powell

Inspiratie - Vouwgordijnen op maat gemaakt

Neem de tijd om rustig door onze ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invulling onze klanten hebben gegeven aan de vouwgordijnen. Bent u op zoek naar klassieke vouwgordijnen in natureltinten of juist een design uitstraling semi-transparant?

Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – door het toevoegen van accessoires creëert u pure luxe. U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen of hulp nodig heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.

De Luxury Collectie - Pure Luxe!

De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in 3 soorten, allemaal op maat gemaakt! De Essentials basiscollectie, waarbij een beperkte keuze in kleur en accessoires mogelijk is en de Luxury collectie, met een veelvoud aan kleuren en mogelijkheden (2 soorten – zichtbaar en onzichtbaar ophaalmechanisme). Het is alles behalve standaard. Handgemaakt door een ervaren team, direct geleverd vanaf de fabriek.

Handgemaakte Vouwgordijnen - Speciaal voor U!

Vouwgordijnen met zichtbaar ophaalmechanisme

Een strakke look, subtiele kleuren of juist een gedurfde print in uw woonruimte zonder geode? Raambekledingdirekt vourgordijnen heeft precies wat u nodig heeft. Laat de gekozen stoffen hun werk doen, bijvoorbeeld een transparant, semi-transparant of juist alleen lichtdoorlatend effect. Ieder vouwgordijn wordt met de hand vervaardigd, hierdoor wordt extra stevigheid gegeven aan het ophaalmechanisme, niet te vergelijken met standaard vouwgordijnen uit de bouwmarkt. Het verschil zit in de details. Meer dan 30 jaar ervaring zorgen voor een subliem en langblijvend resultaat – het is te zien aan de afwerking.


Vouwgordijnen met onzichtbaar ophaalmechanisme


Onze naaisters weten als geen ander hoe ze een vouwgordijn moeten maken. Het aanbrengen van een voering in een vouwgordijn doet vier dingen. Hierdoor creëert u een perfect verduisterend vouwgordijn, ideaal voor ruimtes waar het zonlicht overheerst, of bijvoorbeeld slaapkamers voor volledige verduistering. Ten tweede kunt u een vouwgordijn kiezen met dezelfde stof aan twee zijden, zodat u van buiten naar binnen hetzelfde aangezicht heeft als binnen. Ten derde geeft de dubbele stof een veel gewichtiger resultaat dan de enkellaagse blind. Ten vierde beschermt de voering de binnenkant van de stof tegen UV en zal het niet verbleken, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd. Het onzichtbare ophaalmechanisme heeft nog meer voordelen, wanneer u kiest voor een patroonstof, ziet u geen onderbreking van uw patroon, wat wel het geval is bij een zichtbaar ophaalmechanisme.


Fusion Contrast biezen


Kies voor een prachtig vouwgordijn van raambekledingdirekt en laat het afwerken met een contraserende bies. Zie het als Pure Luxe binnen raamdecoratieland! Kies een mooie stof en werk het af met een elegante contrasterende kleur, passend bij de rest van uw interieur. Of misschien toch liever een trendy kleur voor uw vouwgordijn? Het is allemaal mogelijk bij raambekledingdirekt. Kies uit het fusion kleurenpallet voor uw persoonlijke Pure Luxe en druk uw eigen stempel op het eindresultaat.


"Het is uw huis, uw creatie!"

Wij bieden voor ieder wat wils! Heeft u nog vragen over het maken van de juiste keuze, neem dan contact met ons op +31 (0)165 87 00 99. Of gewoon inspiratie opdoen, kijk dan eens op 101woonideen.nl