Rolgordijn op maat tegen betaalbare prijzen

Rolgordijnen van raambekledingdirekt zijn een compliment voor elke kamer. Als u op zoek bent naar transparante rolgordijnen voor in de keuken of praktisch waterafstotende rolgordijnen voor uw badkamer, wij hebben alle bouwstenen voor u om dat extra speciale rolgordijn samen te stellen. Van gedurfde patronen tot strakke standaard rolgordijnen, wij bieden alles wat u nodig heeft!

Alleen de beste kwaliteit hebben wij met zorg voor u gekozen, hierdoor kunt u eenvoudig en snel het rolgordijn van uw dromen samenstellen. Op zoek naar raamdecoratie? - In plaats van nieuw behang, kies voor een chique design stof. Online samen te stellen, snel bestellen en gemakkelijk installeren. Kies voor velux rolgordijnen, eenvoudig te installeren in dakvensters.

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Ontwerp uw eigen gordijnen online

Kies uw stijl, kleur en stof, pas vervolgens aan naar uw wensen. Voeg een mooie contrasterende band toe uit ons uitgebreide assortiment stoffen, of net dat beetje extra met een gekleurd onderrails van Lindehout of aluminium. U kunt kiezen voor extra luxe door het toevoegen van een electrische bediening voor uw roljaloezie - stelt u zichzelf voor - rolgordijnen die open en dicht gaan door een druk op een knop, fantastisch.

Werk uw rolgordijn online af met metalen ringen, magnetische Daisies of lederens band - wij bieden u alles om een onderscheidend rolgordijn samen te stellen. De gebruikte materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen voor o.a. kinderen. Alle rolgordijnen worden met de hand vervaardigd in Engeland en direct bij u thuis geleverd.

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!