Design lamellen tegen betaalbare prijzen

Strakke lijnen van de verticale lamellen creëren symmetrie en rust in elke ruimte. Meer is minder met raambekledingdirekt voor een eenvoudige minimalistische look in uw huis of kantoor. U kunt kiezen uit verduisterende lamellen, waterafstotend geschikt voor uw badkamer, PVC lamellen voor in de keuken. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw lamellen extra speciaal te maken! Raam decoratie zoals u het wenst te hebben.

Zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge qualiteit in combinatie met design en accessoires, zodat u net dat extra beetje luxe aan uw lamellen kunt toevoegen. Heeft u grote ramen en u wenst niet al teveel aan te passen in uw woonruimte - kies dan voor een gedessineerde stof voor uw lamellen. Eenvoudig samenstellen, snel bestellen en zeer eenvoudig te installeren.

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Ontwerp uw eigen lamellen

Kies uw stijl, kleur en afmeting. Voeg funky koordverzwaarders toe of een sprankelende luxe stof uit ons exclusieve collectie. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende stofeigenschappen, bijv. volledige verduistering of transparant.

Wij bieden u alle mogelijkheden om andere lamellen dan standaard te laten maken. De gebruikte materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen voor o.a. kinderen. Hou het helder en eenvoudig met lamellen van raambekledingdirekt.

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!

.