Panel Blinds Timber Slats
Panel Blinds Roman

Inspiratie - Paneelgordijnen

Neem de tijd om rustig door onze ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invulling onze klanten hebben gegeven aan de vouwgordijnen. Bent u op zoek naar klassieke paneelgordijnen in natureltinten of juist een design uitstraling met een leuke contrasterende bies?

Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – door het toevoegen van accessoires creëert u pure luxe. U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen of hulp nodig heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.

Anders dan anders - Paneelgordijnen van raambekledingdirekt

Paneelgordijnen zijn een van de meest effectieve manieren voor het bedekken van grote ramen – Patio deuren of tuindeuren. In de afgelopen periode zijn paneelgordijnen erg in opkomst gekomen. Raambekledingdirekt heeft ingespeeld op deze trendsetter en een nog uitgebreider programma van kleuren en accessoires opgenomen in de Luxury Collectie. Gedurfde patronen en contrastrijke kleuren en accenten, zeker het bekijken waard.

Paneelgordijnen met een Oosterse uitstraling!

Kies voor paneelgordijnen uit de Luxury Collectie, voeg een mooie Lindehouten bies toe als afwerking en uw paneelgordijn krijgt een Oosterse look. Zeer geschikt voor patiodeuren en zeer goed te gebruiken als kamerafscheiding. Zoekt u een afscheidingswand voor 2 ruimtes? Het paneelgordijn is hier een perfecte oplossing voor. U kunt ze eenvoudig samenstellen via de configurator, waarbij u de mogelijkheid heeft ze naar links, rechts of vanuit het midden open te laten gaan.


Troika baleinen afwerking

Troika is een fantastische Oosterse afwerking voor een paneelgordijn. Er worden drie houten baleinen van de luxe Vermont serie in het paneelgordijn aan beide zijden van het doek verwerkt. De afstanden tussen de baleinen wordt door u bepaald. Uiteraard kunt u ook kiezen voor standaard symmetrisch van beneden naar boven verdeeld over de het hele paneelgordijn - zie de foto's voor meer ideëen en inspiratie. Verwerk bijvoorbeeld een accentkleur uit uw woonruimte in uw paneelgordijn.Hierdoor creëert u symmetrie, wat een rustgevend effect heeft op het geheel. Daarnaast is het een zeer exclusieve manier van afwerken.

Vermont Orient baleinen afwerking

Vermont Orient geeft een prachtig afwerkingseffect aan de onderzijde van het paneelgordijn. 3 baleinen van luxe Vermont Lindehout worden aan de onderzijde van het paneelgordijn, aan beide zijden bevestigd. De onderste balein is 50 mm breed en daaropvolgend worden er twee baleinen van 25 mm erboven bevestigd. (Zie afbeelding voor meer details) Kies een bijpassende of contrasterende kleur uit een selectie van natuurlijke houtsoorten met of zonder houtnerfstructuur. Dé ultieme finish touch voor een exclusief paneelgordijn!

Contrasterende bies van stof

Kies voor een van de exclusieve paneelgordijnen van Raambekledingdirekt en werk het af mete een contrasterende bies. Zie het als de "kers op de slagroomtaart". Kies voor een mooie stof en werk het af met een vitale contrasterende kleur, passend bij uw eigen interieur. U kunt ook kiezen voor een subtiele naturel trendkleur, als perfecte afwerking voor uw paneelgordijn.

Vermont

Evenals de contrasterende bies, kunt u ook kiezen voor een luxere afwerking van bijvoorbeeld hout, met of zonder houtnerfstructuur, aluminium onderlat of zelfs drijfhout uit de zee. Door het aanbrengen van deze afwerking, krijgt het gordijn extra gewicht aan de onderzijde, wat weer voordelen heeft, wanneer u het paneelgordijn gebruikt als kamerafscheiding of regelmatig het raam open heeft.

Altijd leuk om in eigen huis aan de slag te gaan met een nieuwe inrichting. Voor leuke ideeën of hoe je bepaalde zaken zelf kunt doen, kunt u terecht op de website van eigen huis en tuin.

Het is uw huis, uw creatie! - Raambekledingdirekt.nl