UITVERKOOP Raambekleding en AANBIEDINGEN

Speciale aanbiedingen Raambekledingdirekt

Raambekledingdirekt geeft u direct online de beste prijzen voor design raambekleding - gedurende 365 dagen per jaar. Tijdens speciale periodes in het jaar, kunnen wij deze prijzen tijdelijk scherp aanbieden.

Door een goede relatie met onze leveranciers, worden wij in de gelegenheid gesteld u speciale aanbiedingen te doen. Dit mag niet verward worden met standaard kortingstarieven die andere winkeliers online aanbieden - het gaat bij ons om dezelfde hoge kwaliteit materialen tegen super scherpe prijzen. Nieuwsgierig? Doe zelf uw online prijsaanvraag.

UITVERKOOP Rolgordijnen

Ontwerp uw eigen design rolgordijn, tegen aantrekkelijke tarieven. Normaal betaalt u veel meer voor een rolgordijn van dergelijke kwaliteit. Transparant en uitdagend - geef een luxe uitraling aan uw rolgordijn, door het toevoegen van accessoires.

Het gaat hier niet om uitlopende artikelen of uitverkoop van een doe-het-zelf zaak - het gaat hier om tijdelijk verlaagde prijzen. Betaalbare rolgordijnen 'with a splash of luxury"

UITVERKOOP Paneelgordijnen

Trendy en passend in de tijd van nu - ideaal geschikt als kamerafscheiding of als raamdecoratie voor grote ramen - met paneelgordijnen van Raambekledingdirect maakt u het verschil. Nu kunnen we pure luxe betaalbaar aanbieden. Voeg de accessoires van uw wensen toe en zie in het online voorbeeldscherm hoe fantastisch het resultaat is.

Niet te verwarren met goedkope paneelgordijnen - onze raambekleding wordt tijdelijk tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Net even iets anders, maar wel betaalbaar!

UITVERKOOP Aluminium Jaloezieën

Moderne strakke uitstraling, dit is mogelijk met aluminium jaloezieën 25mm of 50mm breed. Stof en waterbestendig, ideaal geschikt voor ruimtes waar het regelmatig vochtig of stoffig is. Raambekleding voor de afhaalprijs van een doe-het-zelf zaak, maar betere kwaliteit.

UITVERKOOP Velux Dakraambekleding

Ruimtebesparende decoratie voor uw dakraam, past in ieder dakraam met de juiste montage kit - beschikbaar voor o.a. Velux, Fakro, Keylite en Rooflite dakramen. Geef een leuk kleurtje aan een ruimte waar normaal niet zoveel gebeurd. Dit is de mogelijkheid uw gang of zolder op te vrolijken.

De geleverde raambekleding is van hoge kwaliteit - niet te verwarren met goedkope gordijnen. Ruimte sparende dakblinderingen tegen betaalbare prijzen. Dat is dubbele winst.

UITVERKOOP Lamellen

Wat ooit het zwarte schaap onder de kantoordecoratie was is nu een trendy en kleurrijk product voor alle ramen in huis of op kantoor. Voor controleerbare flexibiliteit met een sprankeling aan luxe, ontworpen door de designers van Raambekledingdirekt.

Niet te verwarren met standaard lamellen - het gaat om luxe lamellen tijdelijk in prijs verlaagd. Luxe tegen standaard prijzen.

UITVERKOOP Vouwgordijnen

Perfect met de hand vervaardigde vouwgordijnen. Dubbele stof voor een volledig verduisterend effect of enkele stof voor een transparant effect. Kies wat uw wenst. U heeft de controle over de hoeveelheid licht die binnen komt. Gedurfde patronen of subtiele stofsoorten, alles is mogelijk.

Niet te verwarren met goedkope vouwgordijnen - het gaat hier om luxe vouwgordijnen, tijdelijk in prijs verlaagd. Perfecte vouw, zoals het hoort!

UITVERKOOP Houten Jaloezieën

Mooie rijke houtnerf of verweerd hout structuur - afgewerkt met een katoenband - creëer een designer look tegen betaalbare tarieven. Voor ieder is er wel iets wat past, neem een kijkje in onze online shop - kies uit een van de drie luxe series houten jaloezieën.

Niet te verwarren met goedkope houten jaloezieën - het gaat hier om luxe raambekleding tegen tijdelijk verlaagde tarieven. Add that splash of affordable luxury!