Design paneelgordijnen tegen betaalbare prijzen

Paneelgordijnen van raambekledingdirekt zijn een genot voor het oog en uitermate geschikt voor grote ramen. Als u op zoek bent naar verduisterende panelen voor een lounge ruimte of in de huiskamer, of u wilt een praktische scheidingswand creëeren, alles kan! De panelen kunnen zo groot zijn als de stof het toelaat. Daarnaast heeft u het gemak van veel privacy door de grote oppervlakten. Uitermate geschikt als zonwering screens, wanneer u de paneelgordijnen van zonreflecterend materiaal laat vervaardigen.

Raambekledingdirekt bezorgt uw paneelgordijnen in heel Nederland en België - ze zijn niet alleen verkrijgbaar in interieur designer winkels, maar ook bij ons. Kies voor comfort in uw eigen huis, selecteer stofstalen, zodat u de juiste kleurkeuze maakt. Wij bieden u alles om een op maat gemaakt paneelgordijn samen te stellen. Voeg zelf dat beetje extra toe en creëer bijzondere paneel gordijnen. Eenvoudig samen te stellen, snel bestellen en gemakkelijk installeren.

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Ontwerp uw eigen paneelgordijnen

Kies uw stijl, maten, stof en pas vervolgens aan naar uw wensen. Voeg een contrasterende band toe uit ons exclusieve stoffencollectie, of net dat beetje extra luxe met een gekleurde Lindehouten Trioka afwerking. U kunt kiezen voor afwisselde panelen van verschillende stoffen die contrast bieden of juist een aanvulling zijn op de gebruikte kleuren in uw woonruimte.

Alle materialen voor de paneelgordijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat u zelf in staat bent met de beste kwaliteit materialen en accessoires een design paneelgordijn samen te stellen. Van gedurfde, gewaagde prints tot subtiele natureltinten hebben wij alles online in huis om aan uw wensen te voldoen!

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!