Blackout Blinds Kitchen
Blackout Blinds Bathroom
Blackout Blinds Kitchen White

Inspiratie en Ontwerp - Verduisterende Raambekleding

Neem rustig de tijd om inspiratie op te doen in onze online showroom, zodat u kunt zien hoe onze klanten gebruik hebben gemaakt van onze design stoffen om een maximaal effect te bereiken. Bent u op zoek naar volledig verduisterende rolgordijnen met een klassieke uitstraling of toch met een actuele trendy kleur? Raambekledingdirect heeft voor ieder wat wils – in iedere gewenste stijl. U kunt altijd contact met ons opnemen voor assistentie bij het maken van uw keuze op telefoonnummer +31 (0)165 87 00 99.

Verduisterende Vouwgordijnen

Door het gebruik van de juiste stof voor een vouwgordijn, is het mogelijk volledig verduisterende raambekleding te creëeren. Kies voor een zichtbaar of onzichtbaar ophaalmechanisme, met daarbij de keuze van een verduisterende stof, te herkennen aan het symbool verduisterend. Laat het gordijn mooi aansluiten in de nis of met een overlap op de nis van minimaal 5 cm aan iedere zijde. Op deze manier wordt u niet gestoord door ongewenste lichtinval. Vouwgordijnen van Raambekledingdirekt zijn op maat gemaakt en zijn bovenal duurzaam.

Verduisterende rolgordijnen op maat gemaakt

Verduisterende rolgordijnen zijn een van de makkelijkst samen te stellen rolgordijnen. Ga voor maximale verduistering, of u nu in de dag of op de dag installeert. Wanneer u kiest voor een stof met het symbool volledige verduistering, garanderen wij u het maximale resultaat. Kies voor een stof uit de essentials collectie wanneer u een goedkoper verduisterend rolgordijn wenst samen te stellen.

Doe het licht uit met Raambekledingdirekt

In bepaalde kamers in het huis is het buiten houden van het licht heel belangrijk - wanneer je dat zo zegt klinkt nogal veeleisend, maar dat is het niet. Neem bijvoorbeeld de kinderslaapkamer, vooral in de zomermaanden - iedereen die kinderen heeft zal dit herkennen, een luidruchtige drie jaar oud kind "waarom moet ik naar bed, het is buiten nog licht". Eenvoudige oplossing - het installeren van kinderrolgordijnen met een verduisterende stof en biedt hierdoor een goede nachtrust - voor iedereen in het huis.

De "Essentials stoffen collectie" - met deze stoffen kunt u in onze online configurator de standaard verduisterende raambekleding samenstellen. De Essentials collectie biedt een standaard reeks kleuren en accessoires, waaruit u kunt kiezen. Een perfecte oplossing voor ieder huis of kantoor. Niet te verwarren met de goedkopere verduisterende raambekleding, die u in iedere bouwmarkt kunt kopen. De standaar collectie wordt vervaardigd van dezelfde kwaliteit stoffen en accessoires, alleen is de assortimentkeuze beperkt, waardoor de prijs zeer aantrekkelijk is.

Zelfde Kwaliteit – Lagere prijzen

De "Luxury Collectie" is een uitgebreidere collectie van stoffen voor uw raam of deur in uw huis. Deze collectie biedt u de mogelijkheid het verduisterende gordijn verder op maat te maken, door een ruimere keuze aan accessoires en mogelijkheden. Kies voor volledig verduisterende paneelgordijnen, lamellen, vouwgordijnen of dakraambekleding - wij hebben de juiste bouwstenen om het perfecte door u gewenste gordijn samen te stellen.

Het is uw huis, uw creatie! Raambekledingdirekt.

Verduisterend gecombineerd met zonwerende raambekleding

Twee voor de prijs van een - voeg een extra functionaliteit toe aan uw dakraam bekleding. Verander uw raambekleding niet alleen in volledig verduisterend, maar ook zonwerend, kies bij de symbolen voor zonwerend. In de zomermaanden houdt deze zonwerende laag de warmte buiten en blijft het lekker koel op bijvoorbeeld uw zolderruimte. In de wintermaanden, zorgt het juist weer voor een omgekeerd effect en heeft het een isolerende werking, waardoor de warmte juist binnen blijft. Dubbele functionaliteit - voor hetzelfde bedrag.

Velux verduisterende rolgordijnen - goedkoop alternatief

Voorkom dat het zonlicht eenvoudig binnendringt door uw dakraam. Stel uw dakraambekleding samen door te kiezen voor een verduisterende stof en installeer deze zeer eenvoudig in het raam. Het maakt niet uit of het nu een Velux, Fakro of Rooflite dakraam is, Raambekledingdirekt heeft een installatiekit voor elk gewenst raam. Door het bevestigen van de aluminium geleiderails creëert u een volledige verduistering en houdt u rondom uw raamvenster al het licht buiten - slaap lekker! Alternatieve Velux dakraam bekleding tegen betaalbare prijzen.

Raambekledingdirekt biedt voor ieder wat wils - tegen scherpe tarieven - heeft u vragen of assistentie nodig, neem dan telefonisch contact op met ons +31 (0)165 87 00 99.

Het is uw huis, uw creatie - wij maken het mogelijk verduisterende design rolgordijnen direct bij u thuis te leveren!