Aluminium Blinds

Inspiratie - Aluminium Jalouzieën

Neem de tijd om rustig door onze ideëen gallerij te kijken, om te zien wat voor leuke en creatieve invulling onze klanten hebben gegeven aan hun ideale aluminium jalouzieën. Bent u op zoek naar aluminium jalouzieën in een metallic kleur of juist een trendkleur?

Wij hebben het allemaal, voor iedere smaak en stijl – door het toevoegen van accessoires maakt u het nog leuker en aparter. Jalouzieën voor in de keuken of badkamer? U kunt ons altijd bellen, wanneer u vragen heeft tel. +31 (0)165 87 00 99.


Aluminium jalouzieën zoals U ze wilt hebben!

Aluminium Jalouzieën - Op maat gemaakt

Niet te verwarren met goedkopen aluminium jalouzieën, heeft onze jalouzieën leverancier al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van een perfect product. De lamellen hebben rondingen aan de uiteinden, een zelfde kleur bovenbak en bijpassende tuimelstok, die ervoor zorgt dat de lamellen in de gewenste positie kunnen worden geplaatst. Alle onderdelen zijn zorgvuldig uitgekozen op robuustheid, functionaliteit en kindvriendelijkheid.

Raambekleding in Nederland of België? Of in heel Europa!

Wij leveren onze producten niet alleen in Nederland of België, maar wanneer u als klant dat wenst ook door heel Europa! Ontvangt u graag uw levering buiten Nederland of België, neem dan contact met ons op via hello@raambekledingdirekt.nl of telefonisch +31 (0)165 87 00 99.