Houten jaloezie tegen betaalbare prijzen

Houten Jaloezieën van raambekledingdirekt zijn een compliment voor ieder raam en de ruimte in zijn geheel. Kies uit drie series weelderige houten jaloezieën, passend bij elk budget. Blader door onze ruime collectie materialen, kleuren en accessoires. Wij geven u alle bouwstenen om de perfecte houten jaloezie samen te stellen.

Zorgvuldig door ons geselecteerde materialen leveren de beste kwaliteit, gesorteerd op kleurechtheid en zichtbare houtstructuren. Op zoek naar witte jaloezie hout voor een strakke look of misschien zwarte jaloezie voor een chic contrast in uw huis, wij bieden een ruime keuze in wit en zwarttinten. Met als finishing touch het robuuste of fijne FSC gekeurde hout en mooie katoen tapes, toe te voegen als extra's aan uw jaloezie!

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Eenvoudig samen te stellen, snel te bestellen en gemakkelijk te installeren

Drie series op maat gemaakte houten jaloezieën, zelf in shutters look verkrijgbaar!

All onze houten jaloezieën worden van mooi Lindehout vervaardigd en komen daardoor geheel tot zijn recht. De Brighton collectie - is onze basisreeks, waarbij we een mooie selectie kleuren en accessoires aanbieden. Dit product is stijlvol en komt tot zijn recht in iedere woonruimte. De Burlington collectie biedt net iets meer mogelijkheden op het gebied van kleur, bijv. mat of glossy, band en koordverzwaarders voor net dat beetje extra! De Vermont collectie is de ""Kers op de Taart"", u heeft de volledige controle over het samenstellen van uw jaloezie!

Daarnaast kunt u kiezen voor een electrische bediening voor uw jaloezieën - beeld u zichzelf in - uw houten jaloezieëen openen en sluiten met een druk op de knop. Werk de kooflijst van uw houten jaloezieën af met leder of metaal. Wij bieden u online alle mogelijkheden om uw jaloezieën anders te laten zijn dan standaard!

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!