Aluminium design jaloezie tegen betaalbare prijzen

Aluminium jaloezieën zijn een van de meest originele soorten raambekleding, mede te danken aan de veelzijdigheid, het gewicht en de functionaliteiten. Gemaakt van top kwaliteit aluminium, bieden onze verschillende breedtes lamellen mogelijkheden voor een diep of ondiep raam. De 25mm brede lamel biedt een mooi strakke look in ieder raam. U kunt de jaloezieën draaien en kantelen, zodat u de gewenste privacy creëert, daarnaast heeft u het ultieme gemak van eenvoudig te reinigen lamellen, ook geschikt voor badkamers!

Wanneer de aluminium jaloezieën volledig zijn ingetrokken naar boven, nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Dit is absoluut belangrijk, vooral wanneer de jaloeziën moeten worden bevestigd in een zeer smalle nis. De jaloezieën van 25mm en 50mm worden in een ruime kleurkeuze aangeboden, er zit altijd wel iets bij wat bij uw smaak of stijl past.

Raambekledingdirekt ideeën en inspiratie galerij (klik op de foto om te bekijken):

Ideeën

Raambekledingdirekt Nederland / België

Online bestellen van raambekleding is eenvoudig en gemakkelijk - uw aluminium jaloezieën worden voor u samengesteld met de opties van uw wensen, of u nu iets zoekt voor uw serre, erker of keukenraam, alles is mogelijk - voor een betaalbare prijs. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften voor kindvriendelijkheid. Alle raambekleding wordt met zorg vervaardigd in Engeland en direct bij u thuis geleverd.

Onze online raambekleding configurator biedt u een ruime keuze jaloezieën, daarnaast kunt u kiezen wat voor functie de jaloezie verder moet hebben, bijvoorbeeld waterafstotend, verduisterend. Wanneer u een beperkt budget heeft, kunt u online de maten van uw raam opgeven, zodat u direct een offerte op uw scherm zichtbaar krijgt. U kunt hier in variëren in prijs door te wisselen in collectie. U zult verrast zijn, door de scherpe prijzen die wij bieden!

Raambekledingdirekt - Het is uw huis, uw creatie!